Vstupujete na stránky s obsahem pro dospělé.
Jack Daniel's No.7 40% 0,7 l (dárkové balení placatka)
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v ALKOHOL.cz
Pěkné.
Parametry produktu
Popis produktu
Lihovar byl založen v roce 1866 mužem jménem Jack Daniel, který byl známý pro jeho rafinovanou chuť. Od svých koníčků v přizpůsobených oblecích až po způsob, jakým produkoval whisky - vždy se o podrobnosti staral. A pro Jacka nebyl důležitější než „kaše“ (jeho kaše) - jemná směs zrn, která formuje chuť této whisky. V lihovaru stále používají svůj tradiční recept sestávající z 80% kukuřice, 12% ječmene a 8% žita. Použití kukuřice první třídy dává rmutu příjemnou sladkost a je doplněna robustními tóny koření, které vytvářejí krémovou hladkost. Pro výrobu whisky je potřebná kvalitní voda, a proto při založení lihovaru Jack koupil vodní zdroj „Cave Spring Hollow“ - jeskyně s okolím, které jsou vzácným přirozeným zdrojem křišťálově čisté pružinové vody. Vrstvy jeskynního vápence přirozeně dodávají vodu různými minerály, které přispívají k jeho jedinečnému charakteru. Destilace začíná smícháním těchto zrn s vodou. Stejně jako pekař připravuje chléb z kyselého těsta přidáním malého startovacího kvasnic z předchozí dávky začne destilaci přidáním vlastní startovní kaše („mash“) pro konzistentní a kvalitní whisky. Použití startéru je důvodem, proč se Jack Daniel nazývá „kyselá kaše“ (kyselá kaše). Rýta je fermentována po dobu 6 dnů a poté jednoduše destilována ve velké měděné nádobě vyrobené pro měření podle přesných specifikací. Aby byla whisky více chutná, namísto normální dvojité nebo trojité destilace, která se běžně používá, se odpařuje a kondenzuje pouze jednou. Po destilaci se surová whisky vyrazí na obtížnou cestu. Kapka po kapkách se plazí ručně vyrobeným uhlím tempem, které určuje pouze gravitaci. Proces trvá 3-5 dní a po dokončení whisky dosáhne správného vkusu. „Attial Charcoal může dosáhnout toho, co trvá několik let v sudu,“ říká Jeff Arnett Master. A proto se Jack Daniel's nazývá whisky Tennessee a ne „bourbon“. Jako jeden z mála lihovarů to dělají ručně. Do jejich produkce se podílejí dva důležité prvky - americký bílý dub a přesná americká produkce řemeslné produkce. Nedrží je lepidlem nebo nehty, ale tlakem samotné zrání whisky a přesné uspořádání dřeva - 33 samostatných dřevěných lamel. Každý jednotlivý barel je jedinečný, protože je příliš opatrný na vytvoření úkolu, který je třeba provést na automatizované montážní lince. Po složení je interiér hlavně opálen, aby se odstranil přírodní cukry ze dřeva a karamelizoval. Tyto cukry jsou tedy důležitou součástí vývoje chuti této whisky, a proto si vyvinuly svou vlastní jedinečnou metodu opékání sudů. Sudy se vždy používají pouze jednou, protože poté, co předají většinu svého vkusu whisky, se prodávají jiným výrobcům za výrobu jiných produktů - speciální vydání rumu, piva nebo různých omáček (Tabasco). Zkušený tým ochutnávek považuje whisky za připravenou k vyplnění lahví, pouze pokud chutná jako Jack Daniel's - doba stárnutí se může měnit jemně, protože vytvoření takové whisky vyžaduje velkou trpělivost a odbornou praxi. Stará N ° Jacka Daniela. 7 Barva je bohatá na výrazný oranžový tón. Aroma sestává z výrazné vůně mandarínů marinovaných v karamelu a smíchané s vůní dubu, směsí masa ovoce anýzem, vše podtrženo vůní máty a vanilky. Chuť pečených oranžových ústupků na pozadí a dominuje chuti sladkého dubu a zralých hroznů s nádechem tmavé čokolády. Závěr chuti je příjemně sladký, s výraznou chutí dubu, který postupně prochází do chuti jablek.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v ALKOHOL.cz
Pěkné.